Pronssia Tyttösiilistä
Julkaistu: 26.09.2020 00.00

Pronssia Tyttösiilistä

Lauantaina pelattiin kauden päättävä turnaus Siilinjärvellä -05/06 ikäluokassa. Joukkue sai vahvistukseksi -05 ikäluokasta Kertun ja Eleonooran. Kiitos tytöt mukanaolosta ja mahtavasta tsempistä!

Aamun ensimmäisessä pelissä saimme vstaan RIPA-06 joukkueen Ristiinasta. Klubi-36 pelasi vahvasti yhteen ja kenttä antoi tilaa syöttöpelille. Lopputulos ansaitusti meille 5-1.

Toisessa pelissä kohtasimme AJAX Sarkkirannan Kempeleestä. Tytöt aloittivat vahvasti ja puoliajalle mentiin 3-0 johdossa. Peli kuitenkin kääntyi vastustajalle ja viimeisen minuutin voittomaali lauottiin maalivahtimme Empun taakse. Lopputulos 3-4.

Pronssipelissä vastaan asettui tuttu ystävämme FCSiili 05/06 joukkue. Ensimmäinen puoliaika oli tasaista vääntöä ja tauolle mentiin 0-0 lukemissa. Toiseen puoliaikaan lähdettiin hieman uusilla kuvioilla ja se tuotti tuloksen,meidän joukkue nappasi hienosti 2-0 voiton ja pronssiset mitalit.

Turnaus oli hieno osoitus tyttöjen taidoista ja peli kehittyi joka hetki. Valmennus antoi positiivista palautetta ihan jokaiselle. Turnauksen tsempparina palkittiin alemman keskikentän tukipilarimme,joukkueen kapteeni Veera.

Onnea tytöt!

Seuran uusimmat