Piirinsarjaa Kuopiossa
Julkaistu: 12.07.2020 00.00

Klubin 11/12 tytöt aloittivat vihdoin Piirinsarjan. Avausturnaus pelattiin kosteassa säässä Kuopion keskuskentän tekonurmella. Sade kuitenkin taukosi otteluiden ajaksi. Vastaan asettui Yllätys Ylämyllyltä ja Pallokissat Kuopiosta.

Päivän ensimmäisessä ottelussa Yllätystä vastaan loppulukemat olivat Ylämyllyläisille 6-2. Klubin maalintekijöinä Venla Lång ja Lilja Moilanen. Loppunumerot eivät kerro koko totuutta pelin kulusta. Tilanne oli reilut viisi minuuttia ennen loppua vielä 3-2, mutta Klubille sattuneen huonon hetken aikana vastustaja vielä kaunisteli loppulukemia edukseen. Vihreä kortti Lilja Moilanen.

Päivän toisessa pelissä vastustajaksi asettui Pallokissojen valkea joukkue. Kokenut vastustaja ei antanut yllättää itseään, vaan voitti ottelun 6-1. Maalintekijänä Klubilta Aava Kauppinen. Vihreä kortti hyökkäyksessä uurastaneelle Pihla Korhoselle.

Kuopion keskuskentän tekonurmi oli todella nopea alusta, jossa tilanteita tuli nopeasti molempiin päätyihin. Iisalmelaisten maalivahdit Oona Kainulainen ja Rauha Komulainen onnistuivat molemmat hyvin venyen välillä upeisiin torjuntoihin.

Tuloksia tarkasteltaessa täytyy muistaa, että vastustajalla olivat kaikki - 11 syntyneitä ja Klubilla oli pelaamassa 12 pelaajasta puolet nuorempia tyttöjä, eli -12 syntyneitä. Turnauksessa pelaamassa olivat joukkueen kapteeni Aada Kauppinen, Lilja Moilanen, Neea Korhonen, Hilla Haverinen, Maija Kivioja, Taava Torniainen, Sara Ruotsalainen, Aava Kauppinen, Pihla Korhonen, Venla Lång, Oona Kainulainen, Rauha Komulainen.

Tytöt taistelivat urheasti ja kannustivat omaa joukkuetta upealla tavalla turnauspäivänä. Seuraavana pelipaikkakuntana on Iisalmi, jossa 1.8 lupaamme kotiyleisölle taistelevan, yritteliään ja iloisen Klubin joukkueen!