Seuran esittely

Klubi-36 on iisalmelaisten tyttöjen ja naisten oma jalkapalloseura.

Klubi-36 r.y.:n tarkoituksena on tarjota tytöille ja naisille jalkapallon harjoittelu- ja pelimahdollisuus pelaajan omalla tasolla hyvin organisoidussa seurassa.Toiminta on laadukasta, tavoitteellista ja mielekästä niin pelaajille, seuratoimijoille kuin perheille. Klubin tavoitteena on olla laadukas ja vetovoimainen jalkapalloseura, jossa halutaan olla mukana ja tulla mukaan myös ympäristökunnista.

Painopistealueina toiminnassamme on pelaajalähtöisyys, toiminnan jatkuvuuden turvaaminen, seuran jäsenten yhteenkuuluvuuden tunteen lisääminen sekä seuran talouden tasapaino.

Aktiivisen pelaamisen ohella seura tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden toimia jalkapallon parissa erilaisissa organisaation vastuutehtävissä, ohjaajana, valmentajana, joukkueenjohtajana, huoltajana tai muuna taustatoimijana.

Seura on Suomen Palloliiton Itä-Suomen Piirin jäsen ja noudattaa toiminnassaan sen sääntöjä. Jäsenet sitoutuvat toiminnassaan noudattamaan seuran sääntöjä sekä seurakäsikirjaa. Klubi-36 tulee olemaan mukana Palloliiton erilaisissa kampanjoissa sekä osallistuu aktiivisesti Palloliiton tapahtumiin.
   
Lisää uutisia
Klubi-36 ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat