Kiitos suomalaisen jalkapallon vapaaehtoiset - kiitos seuramme oma Virpi!
Julkaistu: 05.12.2019 00.00

Kiitos suomalaisen jalkapallon vapaaehtoiset - kiitos seuramme oma Virpi!

Tänään 5. joulukuuta vietetään vapaaehtoisten päivää. Suomalaisen jalkapallon tärkeimpiä kantavia voimia seurojen sisällä ovat perheet ja vapaaehtoiset. Suomalaisissa seuroissa työskentelee aktiivisesti 85 000 suomalaista toimijaa.

Palloliitto esittelee sivuillaan (https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/kiitos-suomalaisen-jalkapallon-vapaaehtoiset) päivän kunniaksi kahden vapaaehtoisen tarinan. Toinen tarinoista on yhden seuramme aktiivisen kehittäjän ja tekijän, Virpin, tarina. Hienoa, että tarinoita ja lajin taustalla tapahtuvaa työtä nostetaan esille. Mahtavaa meidän Virpi!


"Virpi Murtola on yksi savolaisen jalkapallon suunnannäyttäjistä

Virpi Murtola on ollut iisalmelaisen tyttö-ja naisjalkapalloseura Klubi-36:n johtokunnassa mukana kaksi vuotta kehittäen toimintaa monella tasolla oman työnsä ohella. Seuran lisenssipelaajien määrä on lähes kolminkertaistunut muutamassa vuodessa sekä näkyvyys ja tunnettuus kasvanut huomattavasti. Virpi on ollut viemässä seuraa eteenpäin niin tulevaisuutta suunnitellen, käytännön asioissa kuin kentänlaidalla kannustaen.

Murtola on ollut yhtenä organisaattorina KKI:n, OKM:n ja Palloliiton seurahankkeiden suunnittelussa ja toteutuksessa sekä kehittänyt seuran toimintaa myös järjestelmätasolla. Virpin energisyys, aktiivisuus ja ideointi ovat vieneet Klubi-36:n toimintaa uudelle tasolle.

”Parasta vapaaehtoistoiminnassa on lasten ilo ja riemu sekä ihanat toimintaan mukaan saadut nuoret, joiden ilo tarttuu itseenkin. Seuratoiminnan kautta olen saanut paljon uusia ystäviä, joihin en muuten olisi koskaan törmännyt. Vaikka tehtyjä, välillä hyvinkin näkymättömiä työtunteja kertyy, on parasta yhdessä tekeminen ja pienissä asioissa onnistuminen. Reilua peliä myönteisellä meiningillä -slogan on pääajatuksena kaikessa toiminnassamme.” – Virpi Murtola"