Potkutekniikkavalmennusta onnistuneessa OrsaSportin viikonlopussa
Julkaistu: 19.01.2020 00.00

Potkutekniikkavalmennusta onnistuneessa OrsaSportin viikonlopussa

OrsaSportin ja Klubi-36:n järjestämä potkutekniikkaviikonloppu onnistui hienosti - jälleen kerran. Moni juniori jopa kahdeksasta eri seurasta oli näiden mestareiden opissa oppimassa lisää potkutekniikasta. Se on taito, jossa ei koskaan ole valmis. ”Iisalmessa pelaajat ovat innokkaita oppimaan ja useammin mukana olleilla pejaajilla on tapahtunut hienoa kehitystä potkuteknisesti! Meille on iso ilo antaa uusia eväitä mukaan ja kokea hienoa onnistumisen tunteita pelaajien kanssa.” Saari kommentoi.

Sunnuntaina mukaan viikonloppuun saatiin KuPsin mestari Ilmari Niskanen, joka iloisesti heittäytyi mukaan pelaajien tekemiseen.

Iisalmi ja junnufutaajat kiittävät antoisasta viikonlopusta sekä vieraitaan että yhteistyökumppaneitaan Iisalmen Putkiasennusta, Sähkötoimisto Murtolaa ja Keila-ja Liikuntakeskus Liikettä tästä hienosta tapahtumasta!

Potkutekniikkaviikonloppu-tapahtuma oli jo kolmas Klubi-36:n ja OrsaSportin yhteistyössä järjestämä. ”Aina yhtä upeat järjestelyt perillä, kyllä kelpaa tulla!” toteaa OrsaSportin valmentajat. Toivottavasti nähdään taas ensi vuonna monen pelaajan kanssa :)