Jalkapallokoulun kesäkausi starttaa
Julkaistu: 01.06.2020 00.00

Jalkapallokoulun kesäkausi starttaa

  1. Jalkapallokoulu aloittaa harjoittelun tiistaina 2.6.2020. Harjoittelemme poikkeuksellisesti 2 ensimmäistä viikkoa jalkapallohallissa, ulkonurmet eivät ole vielä siinä kunnossa että pääsisimme ulos.

Kesäajan harjoitusvuorot ovat seuraavat:

Tiistaisin 17-18

Torstaisin 17-18

Alussa harjoittelemme hallissa, ilmoitamme kun saamme luvan siirtyä ulos.

Jopoxiin tulee entisten kausien tapaan harjoitustapahtumat joihin toivomme että ilmoitatte onko tyttö tulossa vai jäämässä pois harjoituksista. Näin ohjaajat saavat tiedon määrästä ja osaavat suunnitella harjoitukset.

Kaupungin ja palloliiton ohjeistuksella saamme harjoitella maksimissaan 10 hengen ryhmissä, joista 1 on ohjaaja. Joten tämänkin suhteen on erityisen tärkeää että ilmoitatte onko tyttö tulossa harjoituksiin. Tämä ei tarkoita sitä että 9 ensin ilmottautunutta tyttö pääsee harkkoihin vaan sitä että jos tyttöjä on ilmottautunut esim 15 niin meillä on silloin oltava 2 ryhmää missä harjoitellaan. Kaikki varmasti pääsevät harkkoihin.

Ohjeistuksena kokoontumismääriin on rajattu 50 henkeä, harjoittelemme yhtäaikaa muiden Klubin joukkueiden kanssa joten tämän ohjeistuksen myötä halliin ei voi jäädä vanhemmat katsomaan harjoituksia. Sama ohjeistus pätee myös kun siirrymme ulkokentille, eli kentän viereen ei voi jäädä.

Lämpimästi tervetuloa kaikki tutut ja uudet jalkapalloilusta innostuneet tytöt!


Seuran uusimmat