Jalkapallokoulu
25.6.2020 12:25 Seuratiedotteet / Jalkapallokoulu 14-16

Jalkapallokoulu 2020

Tervetuloa mukaan Jalkapallokouluun!

Klubi-36:n jalkapallokoulu on tarkoitettu 2013-2016 syntyneille tytöille. Harjoituksissa tutustutaan jalkapalloilun maailmaan leikien ja pelien kautta. Tarkoituksena on tarjota lapsille mielekästä ja liikunnallista tekemistä läpi vuoden. Lähialueiden joukkueiden kanssa olemme pelailleet ystävyysotteluita/-turnauksia muutamia vuodessa. Jalkapallokoulussa saa hyvän ja liikunnallisen pohjan jalkapalloharrastukseen, jonka jälkeen on luontevaa lapsen kasvaessa siirtyä ikäkausi joukkueeseen.

Ohjaajina toimii Klubi-36 entisiä sekä nykyisiä pelaajia. Harjoituksissa on myös kentälaidalla ainakin 1 huoltaja.

Jalkapallokoulu toimii läpi vuoden jaettuna talvi- ja kesäkaudeksi.

Talvikaudella harjoittelemme kerran viikossa Iisalmen jalkapallohallissa ja kesäkaudella 2x/viikossa Iisalmen luonnonurmi kentillä. Harjoituksiin mukaan tarvitsee iloisen ja reippaan mielen lisäksi oman juomapullon sekä liikunnallisen vaatetuksen. Jalkapallo varusteet eivät ole pakollisia.

Harjoituksiin voi tulla tutustumaan ensimmäisen 2viikon ajan, ilman erillisiä maksuja. Jos kipinä toimintaamme syttyy niin sen jälkeen täytetään henkilötietolomake, jonka perusteella osaamme liittää pelaajan toimintaamme mukaan ja vanhemmat liitetään joukkueen yhteisiin viestintäkanaviin.

Linkki henkilötietolomakkeeseen:

https://www.klubi36.fi/joukkueet/7314/lomake/968/henkilotietolomake-jalkapallokoulu

Jalkapallokoulun maksut laskutetaan sähköpostitse 2x/vuosi, talvi- ja kesäkausi erikseen. Maksut ovat 90€/kausi, sisältäen vakuutuksen sekä pelaajalisenssin.

Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Jalkapalloterveisin:

Jalkapallokoulun joukkueenjohtaja

Satu Halonen

040-7460516

sat.u@hotmail.com


   
Lisää uutisia
Klubi-36 ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat