Piirinsarjaa Ylämyllyllä vol2
Julkaistu: 05.09.2020 00.00

Klubin 11/12 tytöt pelasivat piirinsarjan viimeisen turnauksen. Päätösturnaus pelattiin kosteassa säässä Ylämyllyn tekonurmella. Sade kuitenkin taukosi otteluiden ajaksi. Vastaan asettui Yllätys Ylämyllyltä ja Pallokissat musta Kuopiosta.

Avausottelussa vastaan juoksi turnauksen järjestävän Yllätyksen joukkue. Klubin nuori joukkue aloittivat ottelun hieman hiljakseen, mutta paransivat peliä selvästi loppua kohden. Yllätys vei voiton 4-1 lukemin. Klubin maalin teki Helmi Lappi, vihreä kortti puolustuksessa ahkeroinut Venla Lång. Maalivahtina Rauha Komulainen.

Päivän toinen peli oli Kuopion Pallokissojen mustaa joukkuetta vastaan. Klubin joukkue heräili pelaamaan vasta jälkimmäisellä puoliajalla. Maalirikas taisto päättyi lopulta Pallokissojen 7-4 voittoon. Klubin maalit tänään Helmi Lappi 3, Sara Ruotsalainen 1. Vihreä kortti Pihla Korhonen. Toiseen peliin oli Klubin vaikeutta löytää maalivahtia, mutta Aava Kauppinen ja Pihla Korhonen tekivät urheiluteon joukkueen eteen ja hoitivat epäkiitollisen tehtävän puoliksi tyttöön.

Valmennusjohto ilahtui erityisesti tekemisestä joukkueen puolesta. Kannustettiin omia, oltiin positiivisia vieraille ja edustettin ylpeästi kotikaupunkia!

Mukana pelissä: Venla Lång, Aava Kauppinen, Helmi Lappi, Sara Ruotsalainen, Rauha Komulainen, Taava Torniainen, Pihla Korhonen