SPL 2 tason turnauksesta Hopeaa T15 sarjassa!
Julkaistu: 08.08.2021 18.38

SPL 2 tason turnauksesta Hopeaa T15 sarjassa!

  1. Kevätkauden Pohjoisen Liigan sijoituksen perusteella klubi-36 yj pääsi mukaan Pajulahdessa pelattavaan SPL 2 Tason lopputurnaukseen. Taso oli odotetusti kova ja pelit tasaisia vääntöjä. Mutta mitäpä sitä suotta kumartelemaan! Jälleen kerran näytettiin,että pallo nousee idästä!

Perjantain ottelussa kohdattiin FC Honka Espoosta. Klubin tytöt olivat aktiivisempi joukkue ja pallo pyöri suuremmaksi osaksi vastustajan päädyssä. Ylärimaa paukutettiin useasti mutta onni oli tällä kertaa vastustajan puolella ja peli päättyi 0-2 tappioon.

Lauantain ensimmäisessä ottelussa kohdattiin toinen Espoolaisjoukkue EPS. Klubin tytöt venyttivät vastustajan maaliverkkoja kolmesti Laura J.n, Laura L.n ja Kaisan maaleilla. Lopputulos meille 3-2. Toinen ottelu FC Nokiaa vastaan myös tytöille Veera L.n ja Kaisan maaleilla tuloksella 2-0. Illan viimeinen peli Vantaalaista VJS:aa vastaan oli tiukka ja vastustajan otteet repiviä. Peli päättyi hienoon tasatulokseen Laura L.n viimeistelemällä viime hetken maalilla 1-1.

Sunnuntaina kohdattiin Salon palloilijoiden yj joukkue. Sateisessa säässä pelattiin paikasta finaaliin ja tahto vei tytöt voittoon Mintun ja Laura L.n maaleilla. Finaalissa kohdattiin Vantaan jalkapalloseuran tytöt tiukassa uusinta ottelussa. Peli oli erittäin tasaista mutta harmittavasti vastustaja pääsi kerran laukomaan pallon Emilian selän taakse. Lopputulos 0-1 ja kaulaan hopeiset mitalit. Onnea tytöt, hieno saavutus!

Joukkueen tsempparina palkittiin puolustuksen tehotyttö, aina täysillä pelaava ja joukkueen mahtavimman heittokäden omaava Lila Ruotsalainen. Onnea Lila! Valmennus muisti viirein myös kaikkensa antaneita Kaisaa,Jonnaa,molempia Lauroja sekä turnauksessa oman tason noston tehnyttä Viiviä.