Mainostoimisto Polku & Taina Karvonen
Julkaistu: 14.10.2021 21.34

Mainostoimisto Polku & Taina Karvonen

Taina Karvonen on mainostoimisto Polun yrittäjä ja nainen, jonka käsialaa mm useimmat Klubin flyerit ovat.

Taina on toiminut Mainostoimisto Polun yrittäjänä vuodesta 2014 saakka, mutta uraa mainonnan -ja markkinoinnin alalta häneltä on jo 20 vuoden ajalta. Noiden samojen vuosikymmenten ajan myös osa hänen asiakkaistaan on pysynyt samana.

Tainan puheessa korostuu vahvasti arvot ja ihminen kaiken takana. Hänelle onkin tärkeää nähdä ja kuulla ihminen, hänen ajatuksensa ja toiveensa. Tämä on hänen mielestään myösMainostoimisto polun vahvuus, kantava voima. Ja varmasti juuri tästä syystä hänellä onkin vakiintuneita, pitkiä asiakassuhteita.

Asiakkaiden kuulemisen lisäksi Tainalla on vilpitön halu auttaa yrityksiä, ja juuri ihmisiä niiden yritysten taustalla. Ihmisten auttaminen onkin juuri se mistä hän eritoten työssään pitää. Työ on vaihtelevaa ja monimuotoista, samanlaisia päiviä ei ole.Asiakkaan luona vietetään aikaa ja tutustutaan asiakkaan toimintaan, keskustellaan ja selvitetään, mikä on yrityksen kivijalka ja mietitään, millaisia tulevaisuuden suunnitelmia yrityksellä on.

Markkinointitapoja on hyvin monenlaista; on sekä digitaalista mainontaa, että lehti- ja somemainontaa. Lisäksi suunnitellaan täysin uusia yritysilmeitä ja palvelumuotoilun myötä myös kehitellään yrityksille kokonaan uusia palveluja.

Haasteita työhön tuo hektisyys. Markkinointi ala muuttuu ja uudistuu jatkuvasti. ”Tästä oikeastaan tykkäänkin, mutta se tuo oman haasteensa, etkä voi levätä laakereillasi, vaan täytyy koko ajan uudistua” Taina toteaa. Hän kouluttautuukin ahkerasti jamuotoilija AMK pohjakoulutuksensa lisäksi hän on opiskellut mm. graafisenalan koulutuksia, taidekasvatusta ja markkinointiviestintää. Tällä hetkellä hän opiskelee palvelumuotoilua, jonka näkee tulevaisuuden kannalta merkityksellisenä ja hänellä on halu tuoda sitä mukaan mainontaan. Palvelumuotoilussa asiakas on kaiken keskiössä.

Taina toimii myös Klubi-36:n sponsoroijana ja kertoo, että yksi syy miksi hän on mukana tukemassa Klubi-36:n toimintaa on arvot. Klubi-36:n arvot on hyvin samat kuin hänellä itsellään; kannustaminen, rohkaisu ja positiivinen meininki.

Vastapainona hektiselle työlle Taina liikkuu metsässä, polkujuosten ja -kävellen koirien kanssa. Se on ensisijainen tapa nollata, mutta samalla myös inspiraation lähde.

Klubi-36 r.y. 

klubi36@klubi36.fi

Y-tunnus 1001431-8

Antinkatu 10, 74120 Iisalmi