Sulkupäätös päättyy: Höntsät palaavat peleille, korona-ajan säännöt yhä voimassa
Klubi-36 ryJulkaistu: 12.01.2022 20.32

Sulkupäätös päättyy: Höntsät palaavat peleille, korona-ajan säännöt yhä voimassa

Joukkueurheilutilojen sulkupäätös päättyy Pohjois-Savossa. Tämä tarkoittaa, että Klubin Höntsät pääsevät taas peleille ja juniorijoukkueet jatkavat edelleen harjoittelua. Otteluiden pelaamista ei edelleenkään suositella lukuun ottamatta Pohjois-Savon maakunnan alueen joukkueita vastaan. Hallissa ei saa olla yleisöä ottelun aikana.


Pidämme koronaa ehkäisevät säännöt jalkapallohallilla edelleen voimassa:

- Edellinen joukkue lopettaa harjoituksen hallissa viisi minuuttia ennen seuraavan joukkueen harjoituksen aloittamista ja poistuu hallista. Tämän jälkeen seuraava joukkue voi mennä halliin. Tällä varmistamme, ettei turhia kohtaamisia tapahdu.

- Halli lukitaan oman harjoituksen ajaksi. Tällä estetään seuraan kuulumattomien ihmisten pääsy halliin.

- Alle kouluikäisten pelaajien vanhemmat voivat olla tarvittaessa auttamassa huoltotehtävissä hallin sisällä, ja heille suositellaan maskin käyttöä.

- Jokainen pelaaja käyttää vain omaa juomapulloa. Turhaa koskettelua toiseen pelaajaan tulee välttää.

- Joukkueen toimihenkilöille suositellaan maskin käyttöä harjoituksen aikana.

- Hallissa saa olla tapahtuman aikana sisällä ainoastaan joukkueeseen kuuluvat henkilöt, ja joukkueen tapahtumaan osallistuneet henkilöt merkataan aina Jopox-järjestelmään.


Harjoituksiin, otteluihin ja joukkueen toimintaan ei saa osallistua, mikäli pelaaja tai toimihenkilö on asetettu karanteeniin tai hän on altistunut koronalle. Sairaana emme tietenkään koskaan urheile tai osallistu joukkueen toimintaan.

Itä-Suomen aluehallintovirasto (avi) teki päätöksen tänään keskiviikkona 12.1. Avi kuitenkin seuraa koronatilanteen kehittymistä jatkuvasti ja on valmiudessa tekemään uusia päätöksiä nopeallakin aikataululla.

Johtokunta