Kotipeli Haukiniemellä
2011-2012-junioritJulkaistu: 17.08.2024 22.39

Klubi pelasi yksittäisen ottelun FC Siilin kanssa aurinkoisessa säässä, hyväkuntoisella Haukiniemen luonnonnurmella.

Ottelu oli ensimmäisen jakson osalta varsin tasainen. Toisella puoliajalla Siilinjärven kilpajoukkue ratkaisi pelin edukseen. Loppulukemat kuitenkin mairittelevat vierasjoukkuetta 0-6 (0-1). Maalivahtina toimi Minttu Hartikainen.

Klubin osalta ottelu sujui ajoittain varsin mallikkaasti. Vastustaja oli tänään vaan liian laadukas, eikä kotijoukkue kovasta yrityksestä huolimatta, pystynyt Siilin kokenutta joukkuetta tylsyttämään. Harjoituskentällä pyritään kehittämään kehityiskohteita, joita pelissä tuli esille.

Mukana pelaamassa: Aava Kauppinen, Aino Kähäri, Alisa Kokkonen, Anastasia Rovio, Helmi Lappi, Jade Heiskanen, Iida Koponen, Maija Kivioja, Minttu Hartikainen (mv), Sara Ruotsalainen, Sofia Hynynen (c), Venla Lång.