Tule mukaan! UEFA Playmakers liikuttaa pieniä tyttöjä uuden Disney-tarinan ja jalkapallon tahdissa
Julkaistu: 08.04.2022 14.11

Tule mukaan! UEFA Playmakers liikuttaa pieniä tyttöjä uuden Disney-tarinan ja jalkapallon tahdissa


Lämpimästi tervetuloa mukaan UEFA Playmakers -harjoituksiin! Toiminta alkaa lauantaina 23.4. kello 10–11 Iisalmen liikuntahallilla. Toimintaa järjestävät yhdessä Klubi-36, LaPa-95 ja PAVE.

Uudet, jännittävän hauskat liikunnalliset harjoitukset odottavat tänä keväänä ja kesänä, kun Iisalmen Playmakers-harjoitusten uutena aiheena on Disneyn Vaiana (englanniksi Moana). Ilmoittaudu tästä Iisalmen Playmakers-harjoituksiin.

Vaiana on sisukas ja seikkailunhaluinen polynesialainen tyttö. Hän kohtaa puolijumalan ja päätyy uskomattomaan ja uhkarohkeaan seikkailuun yrittäessään toteuttaa esivanhempiensa antaman tehtävän ja pelastaakseen kansansa.

UEFA Playmakers -harjoitukset toteutetaan tarinallisen kerronnan keinoin, samalla tutustuen jalkapalloon harrastuksena. Harjoituksissa opetellaan liikunnallisia ja sosiaalisia taitoja yhdessä jalkapallotaitojen kanssa. Harjoituksissa innostutaan, opetellaan kannustamaan kaveria ja iloitaan omista sekä toisten onnistumisista yhdessä koulutettujen ohjaajien kanssa. Tavoitteenamme on rohkaista pieniä tyttöjä mukaan lajin pariin ja sen myötä varsinaiseen joukkuetoimintaan.

UEFA Playmakers ‑ohjelma on suunnattu 5–8-vuotiaille tytöille, jotka eivät vielä ole aktiivisesti mukana jalkapallon joukkuetoiminnassa.


Milloin ja missä?

Lauantaisin kello 10–11 Iisalmen liikuntahallissa. Ensimmäiset harjoitukset pidetään lauantaina 23.4.2022. Harjoituksia pidetään kevään ja alkukesän aikana yhteensä 10 kertaa. Myöhemmin, sään salliessa saatamme pitää harjoituksia myös Kankaan liikuntapuistossa.

Mitä tarvitset mukaan?

Liikunnalliset vaatteet, sisäpelikengät ja vesipullon.

Mitä toiminta maksaa?

Toimintaan osallistuminen maksaa 20 €. Osallistumismaksu hoituu kätevästi ilmoittautumisen yhteydessä. Se sisältää ohjattujen harjoitusten lisäksi vakuutusturvan ja Palloliiton harrastelisenssin.


Ilmoittaudu mukaan tästä! Linkki vie sinut ilmoittautumislomakkeelle.


Lisätietoja:

Klubi-36:n valmennuspäällikkö Marko Pesonen, marko.pesonen@klubi36.fi / 044 559 3064


Klubi-36 r.y. 

klubi36@klubi36.fi

Y-tunnus 1001431-8

Antinkatu 10, 74120 Iisalmi