Lomake sulkeutuu 15.09.2022 00.00
 Paikkoja 50
HYPPÄÄ MUKAAN FROZEN SEIKKAILUUN

Lämpimästi tervetuloa mukaan UEFA Playmakers toimintaan! UEFA Playmakers harjoitukset toteutetaan tarinallisen kerronnan keinoin monelle tutun Frozen-tarinan kautta, samalla tutustuen jalkapalloon harrastuksena.

Playmakers -harjoituksissa opetellaan liikunnallisia, sosiaalisia sekä jalkapallotaitoja sekä innostutaan, opetellaan kaverin kannustamista ja iloitaan omista ja toisten onnistumisista yhdessä koulutettujen ohjaajien kanssa. Tavoitteena on rohkaista pieniä tyttöjä mukaan lajin pariin ja varsinaiseen joukkuetoimintaan.

UEFA Playmakers ohjelma on suunnattu 5-8 -vuotiaille tytöille, jotka eivät ole aktiivisesti mukana jalkapallon joukkuetoiminnassa.

Toiminta järjestetään yhteistyössä Klubi-36:n, LaPa-95:n ja PAVEn kanssa ja se toteutetaan lauantaisin klo 10-11 Iisalmen Liikuntahallissa tai Kankaan liikuntapuistossa. Ensimmäiset harjoitukset pidetään 20.8.2022. 

Harjoituksia pidetään syksyn aikana yhteensä 10 kertaa. Toiminta maksaa  20 euroa ja osallistumismaksu hoituu kätevästi oheisen ilmoittautumisen yhteydessä. Maksu sisälltää ohjattujen harjoitusten lisäksi vakuutusturvan ja Palloliiton harrastelisenssin. 

Lisätietoa toiminnasta Klubi-36:n valmennuspäällikkö Marko Pesonen, marko.pesonen@klubi36.fi , p. 044 559 3064
 

 Paikkoja 600
Tilaa oheisella lomakkeella seuran fanituotteita.