Lomake sulkeutuu 26.03.2023 21.00
 Paikkoja 50
Klubi-36:n kevätkokous on 28.3. klo 18 Antinkatu 10.  Tilaisuudessa on tarjolla purtavaa ja kahvia. Ilmoitathan mahdollisista erityisruokavalioistasi ilmoittautumisen yhteydessä. Tervetuloa mukaan!
 Lomake sulkeutuu 30.04.2023 21.00

Kesätyöntekijäksi jalkapalloseuraan Klubi-36:een Ylä-Savon alueelle!

Haemme aktiivisia ja innostavia jalkapalloilun puolesta puhujia, jotka saavat lapset nauttimaan liikunnan riemusta!

Tehtävänä on ohjata kesän Futisstartteja, Playmakersia ja pienempien jalkapallokoulua sekä tarvittaessa avustaa nuorimpien pelaavien joukkueiden harjoituksissa. Lisäksi työhön kuuluu tyttöjalkapallon markkinointi eri kanavissa ja seuran esittely kesän tapahtumissa.

Työtehtävät sijoittuvat pääasiassa iltapäivään ja iltaan ja voivat sijaita muun muassa Iisalmessa, Lapinlahdella, Sonkajärvellä tai Vieremällä. Työvuoroja voi olla arkipäivisin ja viikonloppuisin. Töitä voimme tarjota jo toukokuusta alkaen ja jatkuen elokuulle saakka. Työt voidaan sopia myös lyhyemmälle ajalle. Ilmoitathan siis hakemuksessa, mille ajalle haet työtä. Meillä on innokkaimmille tarjolla ohjaustehtäviä myös ympärivuotisesti jalkapalloryhmiin.

 Paikkoja 600
Näytä seuran värejä ja kannata toimintaamme fanituotteilla! Tilaa tuotteet oheisella lomakkeella, ja olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä sähköpostitse toimituksen osalta.

Anna Klubin näkyä myös somessa: #klubi36 #yksiyhteinenklubi36