Myös korona-aikaan harjoitellaan, tehdään seuratyötä ja kouluttaudutaan
Julkaistu: 10.04.2020 00.00

Myös korona-aikaan harjoitellaan, tehdään seuratyötä ja kouluttaudutaan

Vaikka elämme korona-ajan keskellä ja varsinainen harjoitus- sekä kilpailutoiminta on meidänkin seuramme osalta tauolla, emme kuitenkaan ole jääneet vain odottelemaan koronan laantumista. Seurassamme tehdään koko ajan töitä joukkueiden parissa ja johtokunnassa. Joukkueiden pelaajat harjoittelevat turvallisesti rajoituksia noudattaen yksilötreenejä tehden. Valmentajat ovat laatineet heille harjoituksia, joita pelaajat voivat tehdä itsenäisesti.

Valmentajat ovat käyttäneet ajan hyödyksi ja osallistuneet koulutuksiin. Aiheina ovat olleet muun muassa henkinen valmennus ja urheilijan hyvinvointi. Myös seuran valmennuslinjan työstämiseen liittyen meiltä on osallistuttu aiheeseen liittyvään etäkoulutusklinikkaan. Siinä käytiin läpi Olympiakomitean julkaiseman työkalun hyödyntämistä valmennuslinjan teossa.

Myös johtokunta piti kokoustaan etäyhteyksien kautta ja seuran taustatyö pyörii myös sillä suunnalla koko ajan. Yhteistyötä tehdään eri toimijoiden välillä ja olemme varmasti valmiita sitten, kun se aika koittaa, jolloin viheriöt taas kutsuvat meitä tositoimiin.