Seuran puheenjohtajaksi Sofia Marttila – tässä Klubi-36:n johtokunta uudelle kaudelle
Klubi-36 ryJulkaistu: 02.11.2022 08.54

Seuran puheenjohtajaksi Sofia Marttila – tässä Klubi-36:n johtokunta uudelle kaudelle

Sofia Marttila aloittaa Klubi-36:n uutena puheenjohtajana. Aiemmin Sofia on toiminut johtokunnassa seuran varapuheenjohtajana.

Seura piti syyskokouksen 31.10. ja valitsi puheenjohtajan, jäsenet sekä varajäsenet johtokuntaan kaudelle 2022–2023. Uusi johtokunta järjestäytyi syyskokouksen jälkeen ja teki tehtävänjaon alkavalle kaudelle:

Pertti Hynynen, varapuheenjohtaja

Anni Pehkonen, sihteeri

Innimari Hyvärinen, rahastonhoitaja

Minna Kyllönen, tapahtumakoordinaattori

Hannele Mähönen, talkoovastaava

Johtokunnan varajäseniä ovat Juho Lappi, Virpi Murtola ja Tiia Piippo. Virpiä kiitämme lämpimästi kaikesta seuran eteen tehdystä työstä puheenjohtajana!


Syyskokouksen osallistujat vahvistivat seuran jäsenmaksuksi 5 euroa kuukaudessa, ja se maksetaan 11 kuukaudelta.

Seuramaksua kasvatamme kahdella eurolla kuukaudessa, eli uudella kaudella se on 22 euroa kuukaudessa 11 kuukaudelta. Tämä liittyy seuran välttämättömien menojen kasvuun hintojen noustua sekä siihen, että uusia pelaajia ei ole tullut mukaan toimintaan niin paljon kuin on odotettu. Myös vapaaehtoisten määrä toiminnassa on hiipunut korona-ajan myötä. Sponsoreita on ollut myös haasteita saada, ja tavoitteena tulevalla kaudella on hankkia sponsoreita enemmän.

Syyskokouksessa kuitenkin keskusteltiin pitkään maksuista ja niiden määristä, sillä päätös ei ollut helppo. Keskustelun tuloksena päätimme, että mikäli kuluja saadaan katettua ensi vuoden aikana seuran yhteisillä talkoilla, voidaan seuramaksua jättää keräämättä ensi vuoden lokakuussa. Vinkkejä seuralle erittäin tärkeään sponsorihankitaan otetaan myös ilomielin vastaan.

Haluamme samalla johtokunnasta muistuttaa, että joukkueet voivat tehdä myös omia talkoita ja kuitata näin omia seuramaksuja. Talkootehtäviin tekijöitä kysyessämme ilmoitamme, onko korvaus tulossa suoraan osallistuvalle joukkueelle vai tehdäänkö vapaaehtoishommaa seuralle.

Seuratoiminta on yhdessä tekemistä, ja siihen haluamme alkavalla kaudella erityisesti panostaa. 💚


Kuvassa vasemmalta oikealle johtokunta varajäsenineen: Pertti, Tiia, Hannele, Sofia, Minna, Anni, Virpi ja Innimari. Kuvasta puuttuu Juho.