Kesäduuni OP:n piikkiin!
Klubi-36 ryJulkaistu: 21.08.2024 13.05

Kesäduuni OP:n piikkiin!

“Työssäni parasta oli monipuolisuus, mieluisat työtehtävät ja huippu työkaverit!” Emma kertoo kesätyöstään Klubin seuratyössä.

Saimme mahdollisuuden tarjota kuluneena kesänä kesätöitä OP:n tukemana. Meillä työskennellyt Emma Pihakumpu työskenteli ohjaajana Futisseikkailussa ja FutisStartissa sekä osallistui Klubin sosiaalisen median kehitystyöhön. Emma antoi työpanoksellaan seuramme toimintaan uusia näkökulmia ja ennen kaikkea loi ikimuistoisia elämyksiä lapsille jalkapallon parissa.

“Kesätyössäni Klubilla sain kokemusta ja varmuutta lasten kanssa työskentelemisen ja sosiaaliset taidot kehittyivät myöskin, sekä opin somesta enemmän erilaisia ja uusia asioita.” Emma kertoo kehittymisestään.

Kesätyön tärkeimpänä tehtävänä on ollut jalkapalloharjoitusten ohjaaminen. Ohjaajamme kannustavat lapsia urheilun pariin ja innostavat liikkumaan. Seurana pyrimme tarjoamaan ohjaajille ja kesätyöntekijöille turvallisen ympäristön tutustua työelämään ja kehittää taitoja muun muassa vuorovaikutuksessa, vastuun kantamisessa sekä suunnittelussa. Nuoret pääsevät myös hyödyntämään vahvuuksiaan jalkapallotaitojen parissa.

“Klubilla on tekemisen meininkiä sekä positiivinen ja turvallinen ympäristö. Eikä haitannut vaikka en aina kaikkea osannut, aina oli joku keneltä pystyin kysymään apua. Klubin kesätyö oli ikimuistoinen ja kaikin puolin positiivinen kesätyöpaikka. Kiitos Klubi-36!” Emma iloitsee.

Kiitos Emma panoksestasi seuramme toimintaan. Kiitos myös OP Pohjois-Savo mahdollisuudesta työllistää Emma!

Kesäduuni OP:n piikkii -kampanjassa yhdistys työllistää nuoren ja OP Pohjois-Savo maksaa yhdistykselle nuoren 2 viikon palkan. Lue lisää kampanjasta: www.op.fi/pohjois-savo/kesaduuni

Klubi-36 r.y. 

klubi36@klubi36.fi

Y-tunnus 1001431-8

Antinkatu 10, 74120 Iisalmi