UEFA Playmakers -toiminta laajenee Sonkajärvelle!
Julkaistu: 19.05.2021 21.15

UEFA Playmakers -toiminta laajenee Sonkajärvelle!

Huippusuosittu UEFA Playmakers alkaa nyt myös Sonkajärvellä!

Lämpimästi tervetuloa mukaan UEFA Playmakers -toimintaan! UEFA Playmakers -harjoitukset toteutetaan tarinallisen kerronnan keinoin monelle tutun Frozen2-tarinan kautta, samalla tutustuen jalkapalloon harrastuksena.

Playmakers-harjoituksissa opetellaan liikunnallisia, sosiaalisia sekä jalkapallotaitoja sekä innostutaan, opetellaan kaverin kannustamista ja iloitaan omista ja toisten onnistumisista yhdessä koulutettujen ohjaajien kanssa. Tavoitteena on rohkaista pieniä tyttöjä mukaan lajin pariin ja varsinaiseen joukkuetoimintaan.

UEFA Playmakers -ohjelma on suunnattu 5-8-vuotiaille tytöille, jotka eivät ole aktiivisesti mukana jalkapallon joukkuetoiminnassa.

Toiminta järjestetään yhteistyössä Klubi-36:n, KallSin, LaPa-95:n ja PAVE:n kanssa ja se toteutetaan kesän ajan tiistaisin klo 17-18 Sonkajärven jalkapallokentällä (Kauppilantie, Sonkajärvi). Harjoitukset alkavat tiistaina 8.6.2021 klo 17.00.

Harjoituksia pidetään kesän aikana yhteensä 10 kertaa. Toiminta maksaa 20 euroa ja osallistumismaksu hoituu kätevästi oheisen ilmoittautumisen yhteydessä. Maksu sisältää ohjattujen harjoitusten lisäksi vakuutusturvan ja Palloliiton harrastelisenssin.

Lämpimästi tervetuloa mukaan viileään seikkailuun keskellä kesää!

Lisätietoa toiminnasta:

Klubi-36:n valmennuspäällikkö Marko Pesonen: marko.pesonen@klubi36.fi , p. 044 559 3064