Uusi Frozen seikkailu käynnistyy Iisalmessa 14.8.!
Julkaistu: 03.08.2021 09.14

Uusi Frozen seikkailu käynnistyy Iisalmessa 14.8.!

HYPPÄÄ MUKAAN FROZEN SEIKKAILUUN

Lämpimästi tervetuloa mukaan UEFA Playmakers -toimintaan! UEFA Playmakers -harjoitukset toteutetaan tarinallisen kerronnan keinoin monelle tutun Frozen-tarinan kautta, samalla tutustuen jalkapalloon harrastuksena. Toiminta sai suuren suosion keväällä Iisalmessa ja kesällä Sonkajärvellä ja Lapinlahdella. Ole siis nopea ja varaa paikkasi! :)

Playmakers -harjoituksissa opetellaan liikunnallisia ja sosiaalisia taitoja yhdessä jalkapallo taitojen kanssa. Harjoituksissa innostutaan, opetellaan kannustamaan kaveria ja iloitaan omista sekä toisten onnistumisista yhdessä koulutettujen ohjaajien kanssa. Tavoitteenamme on rohkaista pieniä tyttöjä mukaan lajin pariin ja sen myötä varsinaiseen joukkuetoimintaan.UEFA Playmakers -ohjelma on suunnattu 5-8 -vuotiaille tytöille, jotka eivät vielä ole aktiivisesti mukana jalkapallon joukkuetoiminnassa.

Toiminta järjestetään yhteistyössä Klubi-36:n, LaPa-95:n ja PAVE:n kanssa. Se toteutetaan lauantaisin Iisalmen liikuntahallilla ja sään salliessa Iisalmen Kankaan liikuntapuiston tekonurmella. Ensimmäiset harjoitukset pidetään 14.8.2021.

Milloin ja missä?

UEFA Playmakers-harjoitukset järjestetään Iisalmen liikuntahallissa ja Kankaan liikuntapuistossa lauantaisin 14.8. - 16.10.2021 klo 10.00-11.00.

Mitä toiminta maksaa?

Harjoituksia pidetään syksyn aikana yhteensä 10 kertaa. Toimintaan osallistuminen maksaa 20 €. Osallistumismaksu hoituu kätevästi ilmoittautumisen yhteydessä. Maksu sisältää ohjattujen harjoitusten lisäksi vakuutusturvan ja Palloliiton harrastelisenssin.

Ilmoittaudu oheisen linkin kautta Ilmoittautuminen UEFA Playmakers

Lisätietoa valmennuspäällikkö Marko Pesoselta, marko.pesonen@klubi36.fi tai p. 044 559 3064. Lisätietoa joukkueidemme toiminnasta löytyy myös seuran nettisivuilta https://www.klubi36.fi/joukkueet/9081