Playmakers alkaa Vieremällä 9.6.2022! Ilmoittaudu mukaan Disneyn Vaiana-tarinan maailmaan
Julkaistu: 30.05.2022 21.51

Playmakers alkaa Vieremällä 9.6.2022! Ilmoittaudu mukaan Disneyn Vaiana-tarinan maailmaan


Lämpimästi tervetuloa mukaan UEFA Playmakers -toimintaan Vieremällä! Toiminta alkaa torstaina kello 17–18 Iivon Areenalla. Toimintaa järjestävät yhdessä Klubi-36, VPH Vieremän Peli-Haukat, LaPa-95 ja PAVE.


Jännittävän hauskat liikunnalliset harjoitukset odottavat tänä kesänä Vieremällä, kun jalkapallon pariin tutustuttaa Disneyn Vaiana (englanniksi Moana). Ilmoittaudu mukaan tästä.

Vaiana on sisukas ja seikkailunhaluinen polynesialainen tyttö. Hän kohtaa puolijumalan ja päätyy uskomattomaan ja uhkarohkeaan seikkailuun yrittäessään toteuttaa esivanhempiensa antaman tehtävän ja pelastaakseen kansansa.

UEFA Playmakers -harjoitukset toteutetaan tarinallisen kerronnan keinoin, samalla tutustuen jalkapalloon harrastuksena. Harjoituksissa opetellaan liikunnallisia ja sosiaalisia taitoja yhdessä jalkapallotaitojen kanssa. Harjoituksissa innostutaan, opetellaan kannustamaan kaveria ja iloitaan omista sekä toisten onnistumisista yhdessä koulutettujen ohjaajien kanssa. Tavoitteenamme on rohkaista pieniä tyttöjä mukaan lajin pariin ja sen myötä varsinaiseen joukkuetoimintaan.

UEFA Playmakers ‑ohjelma on suunnattu 5–8-vuotiaille tytöille, jotka eivät vielä ole aktiivisesti mukana jalkapallon joukkuetoiminnassa.


Milloin ja missä?

Torstaisin kello 17–18 Vieremällä Iivon Areenalla. Ensimmäiset harjoitukset pidetään 9.6.2022, ja niitä on yhteensä 10 kertaa.

Mitä tarvitset mukaan?

Liikunnalliset vaatteet ja vesipullon.

Mitä toiminta maksaa?

Toimintaan osallistuminen maksaa 20 €. Osallistumismaksu hoituu kätevästi ilmoittautumisen yhteydessä. Se sisältää ohjattujen harjoitusten lisäksi vakuutusturvan ja Palloliiton harrastelisenssin.


Tästä pääset ilmoittautumaan!


Lisätietoa Klubi-36:n valmennuspäälliköltä Marko Pesoselta: marko.pesonen@klubi36.fi tai 044 559 3064.