Klubi-36 ja PK-37 ottavat käyttöön viiden minuutin säännön ja muut koronaa ehkäisevät toimet
Klubi-36 ryJulkaistu: 29.11.2021 15.31

Klubi-36 ja PK-37 ottavat käyttöön viiden minuutin säännön ja muut koronaa ehkäisevät toimet

Klubi-36 ja PK-37 jatkavat harjoittelua tiistaina 30.11. ottamalla käyttöön koronaa vastaan jo aiemmin hyväksi todetut käytännön järjestelyt:

- Edellinen joukkue lopettaa harjoituksen hallissa viisi minuuttia ennen seuraavan joukkueen harjoituksen aloittamista ja poistuu hallista. Tämän jälkeen seuraava joukkue voi mennä halliin. Tällä varmistamme, ettei turhia kohtaamisia tapahdu.

- Halli lukitaan oman harjoituksen ajaksi. Tällä estetään seuraan kuulumattomien ihmisten pääsy halliin.

- Alle kouluikäisten pelaajien vanhemmat voivat olla tarvittaessa auttamassa huoltotehtävissä hallin sisällä, ja heille suositellaan maskin käyttöä.

- Jokainen pelaaja käyttää vain omaa juomapulloa. Turhaa koskettelua toiseen pelaajaan tulee välttää.

- Joukkueen toimihenkilöille suositellaan maskin käyttöä harjoituksen aikana.

- Hallissa saa olla tapahtuman aikana sisällä ainoastaan joukkueeseen kuuluvat henkilöt, ja joukkueen tapahtumaan osallistuneet henkilöt merkataan aina Jopox-järjestelmään.


Harjoituksiin, otteluihin ja joukkueen toimintaan ei saa osallistua, mikäli pelaaja tai toimihenkilö on asetettu karanteeniin tai hän on altistunut koronalle.

Niin kauan kuin karanteeniin määrätty henkilö on oireeton eikä hänellä ole todettu koronatartuntaa, muut perheenjäsenet voivat jatkaa elämäänsä normaalisti. He voivat käydä esimerkiksi töissä ja harrastuksissa. Jos karanteenissa oleva henkilö alkaa oireilla, hänet testataan. Tällöin perheenjäsenten on suositeltavaa jäädä omaehtoiseen karanteeniin, kunnes testin tulos on valmistunut. (Terveyden ja hyvinvoinnin laitos)

Sairaana emme tietenkään koskaan urheile tai osallistu joukkueen toimintaan.


Lopuksi tärkeä huomio: Harjoituksen jälkeen lapsia ei saa jättää yksin ulos pakkaseen odottamaan kyytiä kotiin, jos kaikki muut poistuvat ja lämmin tila lukitaan. Kiinnitetään huomiota siihen, että tiedotamme vanhemmille aikataulut ja harjoitusten keston selkeästi kaikissa joukkueissa.


Nämä järjestelyt ovat voimassa harjoituksissa ja otteluissa toistaiseksi.