Ylä-Savon yhteinen Futiscup liikutti lapsia Iisalmessa
Klubi-36 ryJulkaistu: 30.07.2022 12.32

Ylä-Savon yhteinen Futiscup liikutti lapsia Iisalmessa

Ylä-Savon toinen Futiscup pelattiin tällä viikolla Iisalmessa ja tapahtuma keräsi paikalla reilut 140 lasta pelaamaan jalkapalloa. Oli huikean hieno nähdä eri ikäisiä lapsia pelaamassa Sankarinniemen kentällä, josta kuului paljon iloisia ääniä.

Futiscup on kaikille alueen 5-11-vuotiaille tarkoitettu ilmainen matalan kynnyksen tapahtuma päästä pelaamaan jalkapalloon joukkueessa, vaikkei olisikaan seuratoiminnassa mukana.
Tapahtumaan osallistunut sai ottaa mukaansa K-Citymarket Iisalmen tarjoaman pillimehun ja Kellopuoti.fi sponsoroimat puisen Futiscup mitalin. Jokaisella tapahtumaan osallistuvalla lapsella oli voimassa tapahtuman ajan ryhmätapaturmavakuutus, jonka sponsoroi LähiTapiola Itä.

Futiscup:ia on yhdessä järjestämässä alueemme jalkapalloseurat KiuPa, LaPa95, PK-37, Kalliosuon Sisu, Pave, VPH ja Klubi-36. Yhteistyö seurojen välillä on toiminut erittäin hyvin ja selkeästi tälläiselle Ylä-Savon yhteiselle tapahtumalle on tarvetta jatkossakin.
On tärkeää, että lapset pääsevät harrastamaan jalkapalloa omassa kotikunnassaan.

Mikäli "jalkapallokärpänen" pursaisi lastasi Futiscupista katso oman paikkakuntasi jalkapalloseuran sivuilta sopiva harjoitusvuoro ja menkää kokeilemaan pelaamista joukkueeseen.

Lapinlahden Pallo -95 : https://www.lapa95.com/
Kiuruveden Palloilijat ry: https://kiupa.sporttisaitti.com/
Pallo-Kerho 37 ry Iisalmi: https://www.pk-37.fi/
Pave ry Iisalmi: http://www.paveiisalmi.net/
Klubi-36 ry : www.klubi36.fi
Vieremän Peli-Haukat VPH: https://fi-fi.facebook.com/fcvph/
Kalliosuon Sisu: https://kallsi.sporttisaitti.com/

Tervetuloa mukaan jalkapallotoimintaan!

Tältä videolta pääset katsomaan tunnelmia Futiscupista: