Klubi-36 / FC Siili yj jatkoon t14 Helmariliigassa
10-junioritJulkaistu: 15.12.2023 09.08

Klubi-36 / FC Siili yj jatkoon t14 Helmariliigassa

FC SIILI / KLUBI-36 T14 (2010) YJ HELMARILIIGAN KARSINTATURNAUKSESTA JYVÄSKYLÄSTÄ ALUESARJAN YLÄLOPPUSARJAAN MIKKELIIN

FC Siilin ja Klubi-36 seurojen laajentuva seurayhteistyö on kymppitytöissä ensimmäistä kertaa virallisissa peleissä nähtävillä Helmariliigan karsintaturnauksessa Jyväskylässä.

Ensimmäisessä pelissä vastaan tuli kova JyPK ja kun omaan peliin ei ymmärrettävästi heti löydy yhteistä "vihreää lankaa", niin JyPK vei selkeät voitot molemmissa peleissä, mutta lupaavasti vihreitten maalitili avautui kuitenkin jo tässä pelissä.

Toisessa pelissä vastassa oli itäisen alueen seurojen yksittäisistä pelaajista koottu Itä B. Vihreitten peli parani taas jakso jaksolta ja ensimmäisen pelin 2-2 tasapelin jälkeen toisen jakson pelistä tuli jo 3 pistettä 1-0 voitolla.

Kolmannessa pelissä vastaan tuli FC Hertta, jolle Siili/Klubi yj hävisi viime sunnuntaina treenipelissä Joensuussa selkeästi, mutta nyt oli tahti toisenlainen ja molemmista pelistä tuli vihreitten yj:lle 2-0 voitot ja 6 pistettä sarjataulukkoon lisää.

Päivän viimeisessä pelissä vastaan tuli myös kova joukkue, viime syksynä T13 sarjassa Helmariliigan finaaliin selvinnyt ja sen alaloppusarjan voittanut STPS/YLY Yj eli tiukka peli siitä tuli ja tuloksina 0-2 tappio ja 1-1 tasapeli ja tuo tasapeli varmisti joukkueelle 3. sijan ja paikan alueellisen yläloppusarjan finaaliturnaukseen maaliskuussa Mikkelissä.

Tämän päivän alkusarjasta menee lohkon 3 parasta eli STPS/YLY, JyPK ja FC Siili/Klubi-36 YJ pääsivät Mikkelin maaliskuiseen yläloppusarjaan, johon tulee toisesta lohkosta 2 parasta joukkuetta eli LauTP ja PU-62 ja ne ratkoo keskenään, ketkä 2 joukkuetta pääsee Helmariliigan valtakunnalliseen turnaukseen kesällä.

Onnittelut FC Siili/Klubi YJ:lle hienosta saavutuksesta heti ensimmäisessä Helmariliiga-turnauksessa ja uskotaan, että matkaa jatkua Eerikkilään asti !

Klubi-36 r.y. 

klubi36@klubi36.fi

Y-tunnus 1001431-8

Antinkatu 10, 74120 Iisalmi