Kuluneen kauden onnistumisia
Julkaistu: 30.10.2021 00.06

Kuluneen kauden onnistumisia

Kausi alkaa olla lopuillaan ja päätimme nostaa vielä kuluneen kauden kohokohtia esille.

Kaudella 2020-2021 Klubi-36 tavoitteena oli saada 250 pelipassia, ja tavoitteseen melkein päästiin. Kuvassa nähtävissä, kuinka pelaajamäärä on huimasti kasvanut vuosien varrella! Lisäksi saavutimme tavoitteemme nousta Palloliiton laatujärjestelmässä tasolle 2.

Kuluneella kaudella osallistuimme myös UEFA SROI -mallinnukseen, josta selvisi, että Klubi 36:n yhteiskunnallinen arvo on 1,65 miljoonaa euroa.
UEFA SROI-mallinnuksessa mitataan jalkapalloon sijoitetun pääoman sosiaalista tuottoa harrastajien osalta.Konkreettisesti seuran tuottama hyöty näkyy terveydenhoidon ja sosiaalikulujen pienenemisenä sekä seurojen jättämänä taloudellisena hyötynä kaupungin taloudelle. Hyvin ohjattu liikunta turvallisessa ympäristössä tukee lapsen sosiaalista ja fyysistä kehittymistä ja vahvistaa myönteistä minäkuvaa. Nuorena opitut tavat seuraavat helposti läpi elämän. Klubi-36:n SROI-lukemat kertovat, miten arvokasta jalkapallon junioritoiminta on Iisalmen seudulle.


Tällä kaudella myös aloitettiin uutena suuren suosion saavuttanut UEFA Playmakers toiminta yhdessä PAVE:n, LaPa-95:n ja KallSin kanssa. Playmakers tullaan vakiinnuttamaan osaksi Klubi-36:n toimintaa tulevalla kaudella. Ensimmäinen Playmakers ryhmä aloitti Iisalmen Liikuntahallissa seikkailun ja uudet ryhmät jatkoivat kesällä nurmikentillä myös naapurikunnissa Sonkajärvellä ja Lapinlahdella! PK-37:n kanssa järjestettiin yhdessä Futistartti Iisalmessa ja Vieremällä.

Klubi-36 tarjosi nuorille kesätöitä kauden aikana. Kesätyöntekijät perehdytettiin työtehtäviin keväällä ja työnkuvaan kuului kesän aikana Playmakersin, Futisstarttien ja jalkapallokoulun ohjaus, taitotreenien vetäminen ja apuvalmentajana toimiminen ikäkausijoukkueissa. Innokkaimpien kanssa ohjaustehtäviä jatketaan myös talvikaudella. Pystymme tarjoamaan nuorille myös toimintaa mahdollisen pelaajauran jälkeen tai sen rinnalle jalkapallon parissa. Seurayhteistyö mahdollisti sen, että pystyimme tarjoamaan työtä esim. lapinlahtelaisille nuorille omalla paikkakunnallaan.
Kiitämme OP Pohjois-Savoa ja Pohjois-Savon Liikuntaa kesätyötuista ja nuorten palkkaamisen mahdollistamisesta! Suurin kiitos kuuluu kuitenkin kaikille kesätyöntekijöillemme.

Kiitos vielä pelaajille, vanhemmille, toimihenkilöille, valmentajille ja yhteistyökumppaneillemme kuluneesta kaudesta!

Klubi-36 r.y. 

klubi36@klubi36.fi

Y-tunnus 1001431-8

Antinkatu 10, 74120 Iisalmi