Kohti Pohjoista Liigaa
Julkaistu: 13.02.2022 10.41

T15 Pohjoisen Liigan karsintaottelusta tuli todellinen trilleri lauantaina 12.2, kun Klubi-36 yj taisteli uskomattomalla sisulla Vaasan FcSportia vastaan.

Vaasa aloitti pelin kahdella maalilla heti ottelun alussa. Klubi-36 sai kuitenkin avattua maalitilinsä Laura Juntusen hienolla vapaapotkulla. Toiseen erään lähdettiin tilanteesta 1-2. Erätauon jälkeen Klubi-36 pääsi tasoittamaan kulmatilanteesta Helmi Taavitsaisen maalilla. Vaasa jatkoi maalintekoa vieden maalieron 2-4. Viimeisten viiden minuutin aika Klubi-36 nousi kuitenkin peliin vielä mukaan, kun Elviira Penttinen onnistui maalinteossa. Riemu hallissa repesi Veera Juntusen maalatessa pelin viimeisellä minuutilla isosisko Lauran kulmapotkusta.

Varsinainen peli päättyi tilanteeseen 4-4. Rankkikisassa nähtiin huikeita venymisiä, kylmähermoisuutta ja kyyneleitä. Rankkikisassa pallon vastustajan maaliin onnistui upottamaan Laura Juntunen, Elviira Penttinen ja Minea Hallikainen. Emilia Murtola pelasi kokonaisuudessaan hienon ottelun Klubi-36:n maalilla. Rankit kääntyivät lopulta Klubi-36 voittoon!

Joukkueen matka jatkuu Liiga Pohjoisen kovatasoisiin otteluihin, upea juttu!