SPL II-tason mestaruus Iisalmeen
07Julkaistu: 08.08.2022 12.34

SPL II-tason mestaruus Iisalmeen

Kävimme Lahdessa Jari Litmasen maisemissa pelaamassa SPLn tason 2 lopputurnauksen T15 sarjassa.

Paikan turnaukseen joukkue oli ansainnut Liiga Pohjoisen karsinnan kautta. Vastaan asettui etelän 1 divisioonan joukkueita.

Elokuun 5-7. päivä käydyt ottelut tarjosivat joukkueellemme verta hikeä ja kyyneleitä mutta lopulta myös naurua ja loistavia onnistumisia sekä huippuolosuhteen.

Alkuotteluissa kaatui PK-35 ja HPS. Tiukin taisto käytiin toiseksi sijoittuneen Gnistanin ja Klubin välillä. Oulunkylästä Helsingistä oleva joukkue pysyi tahdissamme hyvin ja ottelu ratkaistiin vasta toisen erän loppupuolella, kun Laura Juntunen laukoi vastustamattomasti pallon ylänurkkaan niin että verkosta vedet roiskui.

Lauantai-ilta huipentui kuitenkin vielä FC-KTP matsiin, jossa joukkueelle tuli ainoa pisteen menetys koko turnauksessa. Ottelu päättyi 2-2, mutta joukkue osoitti kykynsä nousten vielä 1-2 tappioasemasta tasapeliin Minea Hallikaisen upealla ylänurkkalaukauksella.

Maalinteossa kunnostautui Laura Juntunen 5 maalilla ja pikkusisko Veera Juntunen (2009) 4 maalilla. Muita onnistujia olivat maalilla useita nollapelejä pelannut Emilia Murtola sekä puolustuksen johtohahmona topparina häärinyt Anni Putkonen. YJ pelaajamme LaPa-95:n Lila Ruotsalainen ja Henna Korhonen sekä FCSiilin Nea Butilkin esiintyivät vahvasti tässäkin turnauksessa. Yhteistyössä on voimaa niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin.

Kiitos FCKuusysille ja Palloliitolle järjestelyistä ja Pajulahden urheiluopistolle puitteista.

Tästä on hyvä jatkaa kohti syyskauden T15 ykköstä!