Kokkola Cup 2022
Julkaistu: 31.07.2022 21.43

Kokkola Cup 2022

Kesän kohokohta, Kokkola cup!

Niin paljon olisi kirjoitettavaa turnauksesta ettei varmasti tila tällä sivustolla riittäisi, joten annetaan kuvien puhua puolestaan ja näin pääsette nauttimaan meidän huikeasta matkasta Kokkolaan. Osallistuimme turnaukseen ensimmäistä kertaa ja itseasiassa se oli aluesarjan turnauspäiviä lukuunottamatta ihan ensimmäinen turnaus meille. Olimme mukana 2 joukkueella, jo talvella äänestimme joukkueidemme nimet jotka olivat Klubi-36/Kisut ja Klubi-36/Misut. Kumpainenkin joukkue pelasi 6 ottelua, tuli voittoja, tasapelejä, tappiota, hienoja onnistumisia, hämmennystä ja kaikkea mitä turnauksessa voi tapahtua. Mutta suurin tunne oli onnellisuus, meillä oli super kivaa ja me lähdetään ensivuonna uudestaan. Bussikuskikin on jo varattu.

Ja nyt niihin kuviin...

Ensiksi pelitunnelmia kentältä


Kävimme myös kannustamassa seuramme 11-12 joukkuetta heidän peleissään. Seuran sisäistä yhteistyötä teimme myös turnauksessa kun meiltä Hillamari, Elsa ja Vilma kävivät auttamassa joukkuetta olemalla maalivahteina.

Äidit ovat ahkeroineet alkukesän kotiturnauksissa ja leiponeet herkkuja kioskiin, näillä varoilla saimme Kokkolaan hankittua teltan joka toimi Nynås Parkilla tukikohtanamme jossa oli hyvä pelien välissä huilata sekä syödä välipalaa.


Majoituimme Hakalahden koululla, jossa vietimme vapaa-aikaa, yövyimme sekä ruokailimme. Monenlaista ohjelmaa keksimme mm. discoilua, jumppaa, pelejä ja tietenkin yhdessä oloa.


Tätä reissua meille oli mahdollistamassa useampi yritys. Tytöt tekivät yritysten logoista hienot piirrokset jotka koristivat bussiamme koko turnauksen ajan. Olimme varmasti koko Kokkolan kuvatuin ryhmä. Suuren suuri kiitos tukijoillemme: Ponsse, Sähkötoimisto Murtola, Konevel, Koso.fi, Rakennuspalvelu Jukka Pääkkönen ja Moto-ketjuhuolto Oy.


Kiitos Kokkola Cup 2022!

Tavataan taas ensivuonna.

Seuran uusimmat