11/12 esiintyi hienosti kotinurmella
Julkaistu: 21.08.2022 14.46

11/12 esiintyi hienosti kotinurmella

Klubin tytöt saivat vieraita Joensuusta, kun FC Hertta saapui kylään helteiselle Haukiniemelle. Aurinko helli runsaslukuista yleisöä, ja vielä kotijoukkueen tytöt esittivät varsin hyvää taistelua kentällä, niin oli hieno jalkapallotapahtuma valmis.

Kuuman päivän ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui Hetta 2. Peli eteni tasaisissa tunnelmissa, mutta lopulta Iisalmen tytöt käänsivät koitoksen voitoksi. Maalinteossa onnistuivat Venla ja Aava. Maalissa torjuntavastuun kantoi Oona. Vihreä kortin arvoisesti puolustuksessa luuti Anni.

Toisessa pelissä vastassa oli sitten Hertan toinen joukkue. Ensimmäisen ottelun tapaan Klubi käänsi tasaisen pelin voitokseen. Maalinteossa onnistuivat Venla, Aino ja Vuokko. Vihreän kortin nappasi Ellen. Maalissa varmoin ottein torjui Minttu.

Valmenusjohtoa ilahdutti positiivinen peli-ilme, joka näyttäytyi hienona taisteluna ja pelikaverin kannustamisena. Toinen mainitsemisen arvoinen asia oli lukuisat hyvät maalintekotilanteet, ja on vain ajan kysymys, kun verkot alkavat kunnolla pöllytä.

Mukana: Aava Kauppinen, Aino Kähäri, Anni Alanen, Ellen Koponen, Helmi Lappi(c), Jade Ylisipola, Juulia Korhonen, Maija Kauppinen, Maija Kivioja, Minttu Hartikainen, Oona Kainulainen, Peppi Gröhn, Sofia Hynynen, Veera Berg, Venla Lång, Vuokko Sirviö


Klubi-36 r.y. 

klubi36@klubi36.fi

Y-tunnus 1001431-8

Antinkatu 10, 74120 Iisalmi