Piirinsarjaa Kuopiossa
11-12Julkaistu: 28.08.2022 16.12

Piirinsarjaa Kuopiossa

Klubi-36 kävi pelaamassa Kuopiossa Litmasen tekonurmella. Vastassa tytöillä oli KuPsin kaksi joukkuetta. Pistepotti ei kertynyt ollenkaan piirinsarjassa, kun järjestävän seuran joukkueet voittivat molemmat kohtaamiset.

Ensimmäisenä Klubi sai vastaan kotijoukkueen mustan ryhmän. Vierasjoukkueen tytöt saivat oppitunnin pelinopeudesta, samalla vielä aamusta väsyneet jalat, niin KuPs takoi taululle selvät numerot, kun Klubi onnistui vain kertaalleen. Maalintekijä Vuokko. Maalivahtina ja vihreän kortin saajana Oona.

Toisessa ottelussa vastassa oli KuPsin valkoinen joukkue. Ottelu eteni tasaisissa merkeissä. Klubin tyttöjen jalatkin alkoivat liikkua ja lopulta tuloksena oli niukka tappio. Viimeisenä lukkona ja vihreän kortin edestä torjui Minttu.

Pelin jälkeen ohjelmassa oli shoppailua kauppakeskuksessa, sekä loppuillasta katsomassa Kansallisen liigan kärkikamppailua KuPs-HJK. Tytöt kannustivat äänekkäästi kotijoukkuetta, ja tapasivat taiston tauottua kotijoukkueen pelaajia.

Pelaamassa: Aava Kauppinen, Aino Kähäri, Anni Alanen, Helmi Lappi, Jade Ylisipola, Lilja Pietikäinen, Maija Kivioja, Minttu Hartikainen, Oona Kainulainen, Peppi Gröhn, Sofia Hynynen(c), Veera Berg, Venla Lång, Venla Pesonen, Vuokko Sirviö