Piirinsarjaa Toivalassa
Julkaistu: 20.06.2021 15.16

Klubin 11-12 tytöt matkustivat lauantaina Toivalaan, jossa piirisarjan kevätkierroksen päätösturnaus pelattiin. Vastustajina helteisessä säässä olivat Hertta Joensuusta, sekä järjestävän seuran joukkue ToU.

Päivän ensimmäisessä pelissä Herttaa vastaan Klubi taipui kenttätapahtumien mukaisesti 5-2. Iisalmelaisten maalit tekivät Lilja ja Vuokko, joka ansaitsi ottelusta myös vihreän kortin. Hertta hallitsi ottelun alkua selvästi, mutta loppua kohden peli tasoittui ja paikkoja lisämaaleihin oli molemmilla joukkueilla. Maalilla ahkeroi Oona.

Iltapäivän päättävässä kamppailussa Klubi kohtasi Toivalan Urheilijat. Ottelu eteni varsin tasaisissa merkeissä, puoliajalla ToU johti yhdellä maalilla 2-1. Vahvan toisen puoliajan pelannut vierasjoukkue oli lopulta 4-3 parempi jännittävässä ottelussa. Maalit merkattiin Liljalle (3) ja Aavalle. Vihreä kortti Lilja. Maalivahtina toimi ansiokkaasti Minttu.

Päivän hahmo Klubilaisista oli Lilja, joka oli mukana kaikissa tyttöjen tehdyissä maaleissa. Valmennusjohtoa ilahdutti eteenkin Liljan komeat syötöt sekä Vuokon, että Aavan tekemiin maaleihin. Puolustuksessa erityisesti Saran otteet olivat hienolla tasolla.

Sarjatauon aikana mietitään joukkueen kanssa, että mitä asioita lähdemme kehittämään omassa pelaamisessa. Klubin aina iloiset neidit tulevat olemaan vaikea vastustaja jokaiselle joukkueelle syyskierroksella.

Mukana pelaamassa: Aada Kauppinen(c), Aava Kauppinen, Helmi Lappi, Lilja Moilanen, Maija Kivioja, Minttu Hartikainen, Oona Kainulainen, Sara Ruotsalainen, Sofia Hynynen, Venla Lång, Vuokko Sirviö